fbpx skip to Main Content
Thuis In Je Vakantiehuis

Thuis in je vakantiehuis

Thuis in je vakantiehuis! Zodra wij even weg zijn, zijn we vaak bezig om de omgeving van de gekozen bestemming te verkennen. Maar vaak valt er in huis net zoveel te ontdekken en te doen. Zo voel je je gelijk thuis in je vakantiehuis! Wij geven je hier wat tips om de dagen in je vakantiehuis zonder verveling door te komen. 

Thuis in je vakantiehuis

  • Ga wandelen of fietsen en haal onderweg een coffee to go bij een lokaal koffietentje, zo support je meteen de kleinere ondernemers.
  • Maak het in je vakantiehuis gezellig door kaarsjes en lichtjes aan te doen, je bed of bank op te maken en zet een gezellig muziekje of film op. Wist je dat veel van onze vakantiehuizen beschikken over een extra televisie in de slaapkamer?
  • Wees creatief en ga haken, breien of naaien. Misschien kun je zelf iets leuks maken voor in huis waardoor het nog gezelliger wordt 😉 Of maak je eigen sjaal/muts om jezelf lekker warm te houden.
  • Ga bakken, koken, grillen, gourmetten, racletten, fonduen, bbq’en.. eating is always a good idea! Er is vrijwel in ieder huis de mogelijkheid om een kampvuur te maken! 
  • Ga voor een verwenmomentje in je eigen home spa: lekker in bad, een maskertje doen, nagels lakken en een voetenbadje. De meeste van onze vakantiehuizen beschikken wel over een bad of sauna! 

Boek hier alvast een van onze heerlijke vakantiehuizen!

Thuis in je vakantiehuis

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven