fbpx skip to Main Content
Een Week Extra Warmte Rust En Genieten In Natuur

Een week extra warmte rust en genieten in natuur

Een week extra warmte, rust en genieten in natuur. Waarschijnlijk heeft u het al op het nieuws gelezen.. de basisscholen en bso’s gaan een week eerder dicht voor de kerstvakantie. Door de maatregel hebben schoolgaande kinderen een week voor kerst minder onderling contact en zou de kans op besmetting kleiner zijn. Aanvankelijk zou de kerstvakantie op 24 december beginnen. De vrees daarbij was dat basisschoolkinderen het virus meenemen van school naar familie en bijvoorbeeld opa en oma. Een week eerder in de ‘eigen gezinsbubbel’ blijven, is veiliger, stellen de deskundigen.

Een week langer kerstvakantie, daar zijn veel ouders niet echt blij mee. Nog langer in de gezinsbubbel blijven, zal het drukker maken in huis, zeker als de kinderen dan thuis zijn. Misschien heeft u ook wel geen inspiratie om de extra week te vullen, mede omdat veel gesloten is en zal blijven nu de de avondlockdown die nu geldt, tot en met 14 januari blijft gelden. U zal misschien juist nu behoefte hebben aan rust, terwijl dit misschien onmogelijk lijkt.

Wij hebben voor u de ideale oplossing om van deze verlengde kerstvakantie in veiligheid en rust te genieten. Even weg van huis en het vele thuis zitten. Wij hebben voor u een aantal leuke en knusse vakantiewoningen vrij om deze langere feestperiode in te vieren, waarbij een extra week in huis zitten niet vervelend hoeft te zijn. Een week extra warmte, rust en genieten in natuur.
Zoek & Boek naar een passende woning voor het gezin. Neem daarnaast eens een kijkje op onze Social Media accounts, Instagram en Facebook waar u nog meer inspiratie vindt om de dagen in een treinvaart te laten verlopen en ultiem te genieten binnen 4 muren of omgeving van uw vakantiewoning. Die extra week is zo voorbij!
We hopen u snel te mogen verwelkomen.

Jacco & Ellen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven