fbpx skip to Main Content

Thuis in Heiloo

Maximaal 5 personen
2 slaapkamers
1 badkamer
Honden toegestaan

Algemene informatie

Een mooi huis in het Centrum van Heiloo, geschikt voor 5 personen.
Zwembad en supermarkt direct in de buurt.
Vakantiehuis Thuis In Heiloo ligt in Heiloo en is zeer geschikt voor mensen met een gezin. Dit vakantiehuis biedt gratis WiFi.
Het vakantiehuis beschikt over 3 slaapkamers en een keuken met een vaatwasser en een koffiezetapparaat. Er is ook een tv aanwezig.
Thuis in Heiloo is geschikt voor 5 personen, het beschikt over 1 badkamer en 2 Toiletten.
Het vakantiehuis beschikt over een kinderspeelplaats. U kunt ook ontspannen in de tuin.
Amsterdam ligt op 45 km van Holiday home Thuis. In Heiloo. De dichtstbijzijnde luchthaven is Schiphol, op 44 km van de accommodatie.

Omgeving
Het huisje is gelegen in Heiloo 7,5km van het strand. Hier heb je alles bij de hand: rust, groen, bos, fietspaden, een interessante geschiedenis, winkels, restaurants, goed wegennet, NS station en op een steenworp afstand duinen, strand en zee. Meer en meer ontpopt Heiloo zich als een dorp waar veel activiteiten plaatsvinden, sport, muziek, theater, kunst, grote en kleine evenementen. Bij de historische kernen rond het Witte Kerkje en het NS station vind je respectievelijk winkelhof ’t Loo (op 150 m) en het Stadsplein met een grote diversiteit aan winkels en restaurants. Egmond heeft een echt familiestrand met een lengte van maar liefst 8 kilometer dus u kunt lange strandwandelingen maken tegen de ondergaande zon, terwijl de kinderen schelpen zoeken. In de omgeving van het huis biedt de natuur u een gevarieerd landschap. Ook zit u vlak bij het schilderachtige kunstenaarsdorp Bergen en de heerlijke stad Alkmaar voor een dagje shoppen of een bezoek aan één van de vele horecagelegenheden.

Zoek & boek